Humana begravning Humana begravning
08 - 400 200 76

 

Välkommen till Begravningsbyrån Humana. En modern, liten, personlig begravningsbyrå Södermalm i Stockholm, belägen på Högbergsgatan 66B mellan Mariatorget och Södra station. Vi arrangerar begravningar i hela Stockholm, kyrkliga eller borgerliga.

Kontakta oss på telefon 08-400 200 76. När vi inte har möjlighet att svara, ber vi dig lämna namn och nummer så ringer vi upp dig.

Eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så kontaktar vi dig. Du är också välkommen att titta in på byrån.

Ni är välkomna till oss. Känns det bättre att vi kommer hem till er, så gör vi gärna det, inom Stockholmsområdet. Vi tycker det är viktigt med ett personligt möte för att kunna hjälpa er på bästa sätt. I vissa fall kan det vara så att det inte finns möjlighet att träffas och då kan vi lösa det genom att planera och boka med hjälp av telefon och mail.

Vi följer våra kunder genom hela begravningsprocessen, från första mötet till ett avslutande eftersamtal. Vi ser som vår uppgift är att visa vilka valmöjligheter som finns när det gäller begravningar. Som kund väljer du själv hur mycket av förberedelserna du själv vill göra och vad du vill att vi ska hjälpa till med. För oss är det viktigt att utföra vårt arbete med värme och engagemang och hålla en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder.

Planeringen av begravningen är en viktig del i sorgearbetet. Att fånga upp detaljer och forma en personlig begravning och vacker avskedsceremoni där man får tillfälle att ta avsked kan bli ett ljust bestående minne.

Vi visar öppet våra priser . En begravning kan i princip kosta hur mycket som helst men behöver bara kosta 7 950 kr. Vår målsättning är att vara prisvärda. Vi har alternativ både för den som vill betala mer och den som vill betala mindre, läs mer.

Eftersamtal. Efter begravningen erbjuds du som anhörig att komma på eftersamtal. Kanske är det något du vill följa upp eller samtala om. Fram till begravningen är det ofta mycket som ska planeras och ordnas, vänner och bekanta kanske hör av sig och hjälper till. Efter begravningen händer det att det blir tyst. Då kan ett eftersamtal vara en liten hjälp att gå vidare.

Ni är välkomna att kontakta oss även när ni inte behöver anlita oss. Har du en vilja angående din egen begravning, vill du ha hjälp att formulera dina önskemål? läs mer. Vi arrangerar också "tebjudningar - samtal om begravning" läs mer.

Att förlora en anhörig kan vara både tungt och svårt. Ibland kan man behöva hjälp att hantera sorgen. Se exempel på vart man kan vända sig för att få hjälp, läs mer