Begravningsbyrå Södermalm

Välkomna till er lokala begravningsbyrå på Södermalm. Byrån ligger på Söder men vi hjälper er att ordna begravning över hela Storstockholm.

På Söder finns fem vackra kyrkor. Sofia kyrka,  Sjöstadskapellet i Hammarby sjöstad tillhör också Sofia församling, Katarina kyrka, Allhelgonakyrkan, S:t Maria Magdalena kyrka och Högalidskyrkan med det lilla S:t Ansgarskapellet i samma byggnad som kyrkan. Nu är Högalidskyrkan under renovering och man kan istället förlägga begravningen i Borgerskapets kyrka i närheten.

Vad kostar en begravning? är en vanlig fråga. Det finns inget enkelt svar på den frågan, det beror helt på vad man beställer. Men en enkel begravning i kyrkan om man inte räknar med blommor, dödsannons, minnesstund och annat som inte är nödvändigt kostar 11 980 kr.

Begravningsbyrån Humana på Södermalm är en jämförelsevis billig begravningsbyrå utan att göra avkall på kvaliteten.

Vi har en fullständig prislista med priset på varje enskild vara och tjänst

S:t Maria Magdalena kyrka

Vi finns till för er som befinner er vid Hornstull och Högalid eller vill ordna begravning här

Vi finns till för er som befinner er vid Skanstull eller vill ordna begravning här och då är det Allhelgonakyrkan som ligger närmast.

Vi finns till för er som befinner er vid Danvikstull eller vill ordna begravning här och då är det Sofia kyrka som ligger närmast.

På andra sidan bron i Nacka ligger Nacka kyrka där vi också gärna hjälper till att ordna begravning.