Blommor till begravning Stockholm

Blommor hjälper till att göra begravningen till ett vackert minne. Det är en gammal tradition att på olika sätt hedra den avlidne med blomsterdekorationer. Det brukar vara i form av kistdekoration, sorgbuketter och kransar och den personliga handblomman som man lägger på kistan vid det sista avskedet.

Vi samarbetar med välrenomerade Erstagatans Blomsterstyling, Erstagatan 19 på Söder tel 08-452 93 30 och Businessflower, tel 0761-738428. Gör beställningen via oss eller kontakta dem personligen och hälsa från Begravningsbyrån Humana

Vanligt är att man dekorerar kistan med blommor. En kistdekoration kan göras på oändligt många sätt, enkelt, stilrent, skogsinspirerat, färgglatt, allt efter tycke och smak.

Den kan smyckas personligt med favoritblommor, personliga tillhörigheter, fotografier. Man kan göra arrangemang som speglar den bortgågnes liv.

Blombuketter av olika slag, stående buketter, liggande buketter, kransar hjärtan mm med band eller kort.

Anhöriga och vänner vill ofta hedra den avlidne genom att skicka en blombukett till begravningsceremonin. Blommor som sedan placeras ut runt kistan av begravningsentreprenören.

Kistan kan också dekoreras med ett bårtäcke eller annat tygstycke. Man kan täcka hela kistan eller drapera tyget lite vackert som man tycker. Vi hyr ut två varianter av bårtäcken.