Catering till minnesstund

Begravningsbyrån Humana startar samarbete med Cateringfirma Agneta Pehlergård. Att ha en minnesstund efter begravningen där man äter något tillsammans är en viktig del av begravningsarrangemanget. Ibland förlägger man detta till en lokal och behöver då hjälp med maten och då hjälper vi gärna till.
Agneta ordnar gärna vegetariskt, veganskt och såklart kött och fisk. Kanske ska det vara gluten eller laktosfritt. Agneta föreslår tre snittar med något gott på tex. Syltade kantareller på polentabotten med bakad rotselleri och sojamajonäs samt rödlök. Filodeg med grönkål, messmör, torkade tranbär och ostronskivling. Västerbottenost i en Royale (bakad äggstanning med ost, detta är botten) med ansjovis och syltad rödbeta. Eller matiga sallader. allting anpassas efter kundens önskemål. Kontakta oss på Humana så förmedlar vi kontakten

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest