Uppenbarelsekyrkan

Uppenbarelsekyrkan, Hägersten Om ni vill anordna begravning i en vacker modern kyrka är Uppenbarelsekyrkan i Hägersten ett bra val. Uppenbarelsekyrkan som stod färdig 1961 har höga färgade fönster ingjutna i betong, som ger kyrkan ett fint ljus.

I anslutning till kyrkan finns lokal för minnesstund efter begravningen.

I Uppenbarelsekyrkan finns kolumbarium som ett alternativ till en gravplats på kyrkogården. Kolumbariet består av nischer i väggen där urnan ställs in och täcks av en platta.

Om ni skulle vilja kan vi arrangera en begravningsceremoni med urna följt av gravsättning i kolumbariet. Urna måste väljas i ett icke-förgängligt material som koppar eller brons, se vårt utbud av urnor här

Begravningsbyrån Humana hjälper gärna till att boka begravning i denna speciella kyrka. Varmt välkomna att kontakta oss för planering. Hos oss får ni en kontaktperson som följer er från ett inledande samtal till eftersamtal efter begravningen.

Uppenbarelsekyrkan i Hägersten ska inte förväxlas med Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden. Men vi hjälper naturligtvis till att ordna begravning även där.