Kistor begravning Stockholm

Vackra värdiga och prisvärda kistor till begravning. På Begravningsbyrån Humana i Stockholm kan du välja mellan kistor i massiv furu poppel och ek. Billiga kistor och lite dyrare kistor. Letar ni efter en kista som är lite utöver det vanliga hittar ni det hos oss.

Här nedan kan ni i lugn och ro titta igenom vårt utbud. Priset på respektive kista är tydligt angivet, tillsammans med en kort beskrivning av träslag och färger. Samtliga levereras med liggunderlag, täcke och kudde. Kvaliteten varierar med priset på kistan.

I de fall man önskar köpa endast kista utan att anlita oss som begravningsbyrå tillkommer en administrationskostnad på 495 kr.

Välja kista till begravningen

Kista måste man alltid ha, även om man planerar en ceremoni med urna. Kistan behövs för att transportera den avlidne i och är också nödvändig vid kremering.

Kistor finns i olika storlekar, standardmåttet är längd 200 cm, bredd 65 cm och höjd 50 cm. Vissa modeller går att få i XL och XXL

Man får lägga ner saker hos den avlidne i kistan och låta oss klä hen i egna kläder.

Vilken kista man väljer beror helt på vad man tycker. Ska man ha bårtäcke finns kanske ingen anledning att välja annat än den enklaste kistan.