Begravningsbyrå Södermalm

Välkomna till er lokala byrå på Södermalm. Byrån ligger på Söder men vi hjälper er att ordna begravning över hela Storstockholm.

På Söder finns fem vackra kyrkor. Sofia kyrka,  Sjöstadskapellet i Hammarby sjöstad tillhör också Sofia församling, Katarina kyrka, Allhelgonakyrkan, S:t Maria Magdalena kyrka och Högalidskyrkan med det lilla S:t Ansgarskapellet i samma byggnad som kyrkan.

Vad kostar en begravning? är en vanlig fråga. Det finns inget enkelt svar på den frågan, det beror helt på vad man beställer. Men en enkel begravning i kyrkan om man inte räknar med blommor, dödsannons, minnesstund och annat som inte är nödvändigt kostar 11.980 kr.

Vi har en fullständig prislista med priset på varje enskild vara och tjänst

Vad gör man när man plötsligt står inför att behöva ordna en begravning? Måste man anlita en begravningsbyrå och vem är det i så fall som går till begravningsbyrån, måste man vara släkt? Kan man ordna allting själv? Vad gör en begravningsbyrå egentligen?

Frågorna kan vara många.

Man måste inte anlita en begravningsbyrå. Men vi vet vad som ska göras och hjälper er med tips och råd och försöker vägleda er på bästa sätt. Vi har kontakt med berörda instanser, kyrkor och kyrkogårdsförvaltningar, bokar och administrerar, hjälper till med kistläggning, transport och annat praktiskt.

S:t Maria Magdalena kyrka

Ni hittar oss på Högbergsgatan 66 mitt i hjärtat av Södermalm, nära Södra station och Mariatorget. Kommer man med bil är det förhållandevis enkelt att parkera på gatan utanför.

Har ni inte möjlighet att komma till oss kan vi komma till er. Ni kan också gå till vår onlinebokning och få offert. Ni kan också ringa oss så ordnar vi allt med hjälp av telefon och mail.