Kistdekoration

Kistdekoration till kistan vid begravning. En kistdekoration kan göras på oändligt många sätt, enkelt, stilrent, skogsinspirerat, färgglatt. Kistan kan smyckas personligt med favoritblommor, personliga tillhörigheter, fotografi. Man kan göra arrangemang som speglar något ur den bortgågnes liv.

Vid beställning av kistdekoration och sorgbuketter tänk på om det är någon speciell blomsort man önskar eller om det är särskilda färger man vill kombinera. Kanske vill man att blommorna ska följa något särskilt tema. Priserna varierar beroende på säsong och om blomsorterna är lätta eller svåra att få tag på. Det finns heller inget som hindrar att man endast har ett par tre vackra blommor på kistan.

Vi samarbetar med Businessflower businessflower.se tel 0761-738428 Floristen hjälper till med tips och råd och är lyhörd för era önskemål. Kistdekorationen levereras direkt till begravningen och monteras på kistan.

Ofta väljer man rosor, som traditionellt symboliserar kärlek.

Nedan följer bilder på kistdekorationer som inspiration.

Vill ni pryda kistan med ett vackert tyg? Då kan man lägga på ett sk bårtäcke. Kyrkor och kapell har ofta bårtäcken att låna ut, men då ska man tänka på att vanligtvis får man inte lägga blommor på dessa. Vi har ett vackert glansigt bårtäcke att hyra ut som man får lägga blommor på.