Förbered en dödsannons hos oss

Förutom att personligen meddela för omgivningen att någon är avliden finns det även en tradition av att sätta ut en dödsannons. Utöver att kungöra om dödsfallet ger annonsen även möjlighet att med symbol, personliga ord, och en eventuell dikt ge uttryck för vem den avlidne var.

Annonsen kan även meddela vad som är bestämt gällande begravningen, exempelvis om det finns önskemål om minnesfond och var gäster anmäler sig till en eventuell minnesstund.

Använd gärna våran tjänst för att skapa en digital annons med tillhörande minnesrum som publiceras via Familjesidan och Begravningsbolagets hemsida.
Vi tar ansvar för att uppgifterna i varje annons är korrekta och publicerar den endast efter att du har bekräftat korrekturet. Detta ger dig full kontroll och trygghet i att annonsen blir precis som du vill ha den.

Så här gör du:

1. Skapa ett första utkast – Använd vårt digitala verktyg för att skapa ett första utkast till dödsannonsen. Välj bland olika mallar och anpassa texten efter dina önskemål.

2. Skicka till oss – När du är nöjd med ditt utkast skickar du det enkelt över det till oss. HUR?

3. Vi iordningställer korrekturet – Våra erfarna rådgivare går igenom ditt utkast och iordningställer ett korrektur anpassat för den aktuella publiceringsplattformen.

4. Godkänn korrekturet – Vi skickar korrekturet till dig för genomläsning. Inget publiceras förrän du som anhörig först har godkänt underlaget.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att använda vårt verktyg, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att stödja dig genom hela processen.