Om oss - Begravningsbyrån Humana

Vi har funnits sedan maj 2013 och jobbar efter ledorden vackert värdigt prisvärt. Vår ambition är att det, för våra kunders trygghet skull, ska vara samma person som följer kunden genom hela begravningsprocessen från första mötet till ett avslutande eftersamtal.

Planeringen av begravningen är en viktig del i sorgearbetet. Vi vill att du själv ska bestämma hur mycket av förberedelserna du vill göra och vad du vill att vi ska hjälpa till med. Man kan tex själv ordna med blomsterarrangemang och planera minnesstund.

Vårt mål är att vara en öppen och transparent byrå. Alla våra priser hittar du här på hemsidan och du är välkommen att ringa och ställa frågor.

Vi tycker det är viktigt att vara uppdaterade och vi följer vad som händer i begravningsbranschen.

Begravningsentreprenör på Södermalm i Stockholm

Humana – den lilla privatägda moderna begravningsbyrån på Södermalm Vi erbjuder en hjälpande hand före, under och efter begravningen. Vår ambition är att tillsammans med dig planera begravningen så att den blir vacker, värdig, prisvärd och precis så som du vill ha den.

Vi ger dig personlig service genom hela begravningsprocessen, från ett inledande samtal till ett eftersamtal. Du är välkommen till oss på möte i lugn och ro, eller så gör vi hembesök.

Om det inte finns möjlighet för ett personligt möte, kan vi ordna allt med hjälp av ett digitalt möte och telefon.

Om grundaren Carolina Lachmann - begravningsentreprenör

Carolina Lachmann startade Begravningsbyrån Humana 2013. Jag kommer från Skåne och har bott i Stockholm i ca 30 år, varav de senaste åren på Söder. Jag har en bakgrund inom service och kommunikation.

Det tillsammans med stort intresse av personlig utveckling och att skapa goda relationer upplever jag utgör en bra grund för att jobba med människor i en utsatt situation.

En stimulerande utmaning i mitt arbete som begravningsarrangör är att på ett inkännande sätt försöka möta människor där de just nu befinner sig, och att förstå att alla människor är olika.

Just service och att allt är möjligt, lärde jag mig under min tid på SAS, där varje dag handlade om att ta hand om kunderna på bästa sätt.

Jag har också jobbat som kommunikatör under ett flertal år. Med all sorts kommunikation, att möta människor, att skriva informationsmaterial, att jobba med hemsidor och grafiskt material.

Detta har jag tagit med mig till Begravningsbyrån Humana. 

Juni 2024 valde jag att låta mitt livsverk gå vidare till Erik Eriksson, grundaren av Begravningsbolaget där jag kände att mitt livsverk kan leva vidare och fortsätta utvecklas till den lilla personliga begravningsbyrån i Stockholm som har ledorden, vackert värdigt prisvärt.