Begravningsbyrån på dina villkor

Begravningsbyrån Humana – begravningsbyrån på dina villkor. Att en begravningsbyrå är på dina villkor kan man förstå på olika sätt. För de flesta som driver verksamheter är det viktigt att anpassa sig till kunden, att ge kunden det den vill ha. Förhoppningsvis överensstämmer företagets utbud med vad kunden vill ha. De flesta begravningsbyråer erbjuder samma tjänster. Men det kan skilja sig i sättet på vilket de erbjuder dessa tjänster.

Vi vill nog alla att kunden ska uppleva att vi är en byrå på deras villkor. För oss betyder det att vi har mycket information på hemsidan och alla priser tydligt angivna. Vi tycker att man som kund själv ska kunna se vad det kommer att kosta. Man ska också kunna se vilka alternativ som finns vad gäller begravningar.

En byrå på kundens villkor betyder för oss också att man ska kunna överlåta allt till oss. Att man inte ska behöva göra mer än man vill och orkar själv. Det kan betyda attvi gör hembesök där vi informerar berättar och svarar på frågor. Utifrån det kan vi ordna allt. Eller så ska kunden få ordna och ta hand om mycket själv. Man kan göra i stort allting själv, även om det kanske inte är så praktiskt att själv köra begravningsbil.

Kontakten med begravningsbyrån kan gå till så att kunden kommer till oss, vi kommer till kunden eller att allt ordnas via telefon och mail. Det är idag inte möjligt att boka allting via webben, eftersom begravningsbyrån i sin tur måste göra bokningar och beställningar som inte går att göra via webben.

Vi anpassar oss till er. Ni ska inte behöva anpassa er till oss. Vi lyssnar in vad kunden vill ha och informerar om vilka alternativ som finns. Vi tar alltid hänsyn till om man har egna idéer och tankar om hur saker och ting kan utföras.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest