Begravningsbyrå Södermalm

Välkomna till er lokala begravningsbyrå på Södermalm. Begravningsbyrån Humana ligger på Söder och vi hjälper er hjälper er att ordna vacker värdig och prisvärd begravning på Söder och i hela Storstockholm. Hos oss får ni vägledning och professionell, personlig service. För er trygghets skull är det en och samma kontaktperson som följer er genom hela begravningsprocessen.

Vill ni förlägga begravningen någon annanstans i Storstockholm hjälper vi till med det också. Det kan ju vara så att man tex vill begravas i sin barndoms kyrka.

På Söder finns fem vackra kyrkor. Sofia kyrka,  Sjöstadskapellet i Hammarby sjöstad tillhör också Sofia församling, Katarina kyrka, Allhelgonakyrkan, S:t Maria Magdalena kyrka och Högalidskyrkan med det lilla S:t Ansgarskapellet i samma byggnad som kyrkan. Nu är Högalidskyrkan under renovering och man kan istället förlägga begravningen i Borgerskapets kyrka i närheten.

Begravningsbyrån Humana hjälper er med planering, bokning, administration och annat praktiskt. Ni är välkomna till oss för att tryggt gå igenom allt och få personligt stöd.

Vad kostar en begravning? är en vanlig fråga. Det finns inget enkelt svar på den frågan, det beror helt på vad man beställer. Vi hjälper er med planeringen och att välja så att priset passar er.

Begravningsbyrån Humana på Södermalm är en jämförelsevis billig begravningsbyrå utan att göra avkall på kvaliteten. Vackert värdigt prisvärt.

Se vår fullständiga prislista med priset på varje enskild vara och tjänst

Begravningsbyrå Södermalm S:t Maria Magdalena kyrka

Begravningsbyrån Humana finns för er som befinner er vid Hornstull och/eller Högalid eller vill ordna begravning här. Minnesstund efter begravningen går att ordna i kyrkans lokaler eller varför inte på Kristinehovs malmgård.

Vi finns till för er som befinner er vid Skanstull och vill ordna begravning här. Det är den fina gamla träkyrkan, Allhelgonakyrkan som ligger närmast. Vi på Humana finns här för er och ger en hjälpande hand.

Vi finns till för er som vill ordna begravning vid Danvikstull. Det är Sofia kyrka i Vitabergsparken som ligger närmast. Sjöstadskapellet i Hammarby sjöstad tillhör Sofia församling och här kan man också ordna begravning.

På andra sidan bron i Nacka ligger Nacka kyrka där vi också gärna hjälper till att ordna begravning.

Vi finns här för att ge råd och underlätta i en svår stund. Välkomna att höra av er till oss. Ni får alltid gratis rådgivning.

Begravningsbyrå Slussen

Begravningsbyrån finns för er som befinner er vid Slussen och/eller vill ordna begravning här. Det är S:t Maria Magdalena kyrka som ligger närmast, men även Katarina kyrka ligger nära.

Välkomna till oss för att i trygg miljö diskutera var ni vill att begravningen ska äga rum.