En bra begravningsbyrå

Vad är en bra begravningsbyrå? Är det en byrå med fina kistor, är det en byrå med låga priser, är det en byrå som är lätt att komma till, är det en byrå som funnits länge och har bred erfarenhet, är det en nystartad byrå med höga ambitioner? Eller är det personen som du träffar på byrån som är det viktigaste? Att det är en person som kan möta dig just där du befinner dig och som kan läsa av vilken hjälp och vilket stöd du vill ha.

Olika byråer har olika fokus när de ska sälja in sig. Det har kommit fler och fler sk nätbyråer. Det ska vara snabbt och enkelt och så lite personkontakt som möjligt. Andra byråer säljer in sig med låga priser, inget extra, inga krusiduller, bara det nödvändiga.

Begravningsbyrån Humanas fokus är främst det medmänskliga mötet. Vi vill skapa goda relationer. Våra ledord är vackert värdigt prisvärt. Jag är övertygad om att det i en sådan här bransch är intresset för människor och viljan att underlätta i en svår situation det viktigaste. Men vi måste också kunna möta dem som vill ta hand om begravning på ett snabbt, enkelt och rationellt sätt. Får man möjlighet att träffa dessa personer lite mer kan det ibland leda till att man har lite djupare samtal. Eller så blir det just bara snabbt och enkelt.

En bra begravningsbyrå är en byrå som anpassar sig efter kunden, tror vi.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest