Personligt möte på begravningsbyrån

Träffa en begravningsarrangör som med känsla och kunskap hjälper till med allt som ska väljas planeras och bestämmas när någon lämnat jordelivet. Eller boka, planera och köp själv på Internet. Är att ordna en begravning som vilken annan transaktion som helst? Finns det stunder när vi har större behov av verkliga medmänskliga möten än annars?

Frågorna är många. För Begravningsbyrån Humana är det personliga mötet på begravningsbyrån, med de anhöriga som förlorat någon, grunden för vårt arbete och något självklart. Att boka en begravning är speciellt och man befinner sig ofta i en svår och sårbar situation.

Att finnas där och lyssna och ge råd och tillsammans komma fram till hur de anhöriga vill ha begravningen det är det som är det viktigaste i begravningsarragörens arbete. Det är mycket som inte går att förmedla i en text på en datorskärm. Olika frågeställlningar skapar följdfrågor.

Vi tror att de flesta vill ha den här hjälpen och stödet istället för att själva sitta vid skärmen och ta reda på vad som behövs och hur man gör och sen boka allting själv. Men visst vi är alla olika och vissa kanske föredrar att göra allt i sin ensamhet.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest